Škocjan 51, 8275 Škocjan, tel.: 07 38 46 600 os-skocjan@guest.arnes.si

3. DAN  Zbiralna akcija: »Podari družabno igro«

V okviru tima Dobro dela dobro je v tednu otroka potekala tudi zbiralna akcija »Podari družabno igro«. Druženje in igra je nekaj, kar otroci potrebujejo za svoj zdrav razvoj, učenje in tkanje raznolikih odnosov s sovrstniki, mlajšimi in starejšimi. Veseli nas, da so se akciji pridružili učenci iz različnih razredov naše šole, tako da bomo prosto igro sedaj lahko skupaj preživljali še bolj sproščeno in družabno.

V tednu otroka potekajo tudi številne zbiralne akcije. Med drugim so devetošolci pričeli z zbiranjem starega papirja. Akciji se je pridružilo veliko število učencev in njihovih družin, zato nam je s skupnimi močmi uspelo zbrati veliko odpadnega papirja.

2. DAN  Tehnični dan: EKO DAN (izdelki za bazar)

V torek, 8. 10. 2024, je na šoli za vse razrede potekal tehnični dan – tokrat v znamenju ustvarjalnosti in kreativnosti, s kančkom dobrodelne note. Učenci so se namreč lotili ustvarjanja izdelkov za bazar, ki bo potekal v prazničnem decembru. Učenci so s svojimi učitelji ustvarjali raznolike, dekorativne in tudi uporabne izdelke. Izpod pridnih rok je nastalo obilo lepih stvari.

  1. DAN

Teden otroka smo začeli v prijetnem druženju med mlajšimi in velikimi. Družili smo se s prijateljskimi razredi, skupaj ustvarjali, pisali pesmi, se spoznavali in zabavali. V Pop’r-u po pouku pa je potekala plesna delavnica, kjer smo skupaj pomigali in se imeli zares lepo.

(Visited 190 times, 1 visits today)
Dostopnost